Back to Top

Geboortefotografie

“Pure liefdevolle beelden die je ontroeren,
die je voor altijd verbinden met deze bijzondere periode en hoe jij je toen voelde,
die je mee terug nemen naar dat moment.”

Het complete geboorteverhaal van je kindje op beeld!

Wij vertellen het geboorteverhaal van je kindje in een prachtige serie foto’s. Pure beelden vol liefde en emotie die je ontroeren, zodat je altijd weer terug kunt naar dat moment, dat gevoel.

Je vergeet kleine dingen vaak zo snel. Op welke manier heeft je partner je gesteund? Hoe reageerde je zelf toen je kindje geboren werd? Hoe zag je kindje eruit vlak na de geboorte en 3 uur later? Had je kindje veel huidsmeer? Hoe reageerde je partner op de geboorte? Weet je nog wat je eventuele oudere kinderen deden toen ze hun broertje/zusje voor het eerst zagen? En bij een moeilijke start bij de geboorte ben je er vaak niet bij als je kindje bij je wordt weggehaald; wat is er in die minuten gebeurd?

Met het complete geboorteverhaal in beeld kan je telkens weer terug naar die prachtige momenten, want wij leggen alles voor je vast!

En je partner kan er daardoor volledig voor jou zijn. Wij werken op de achtergrond, maar zijn natuurlijk altijd in voor een gezellig gesprekje met een beetje humor zolang het nog kan. Wij voelen haarfijn aan wat jouw behoeftes zijn op welk moment dan ook.

Wil jij ook vol ontroering het geboorteverhaal van je kindje telkens opnieuw kunnen herbeleven?

We hebben mooie pakketten samengesteld voor geboortefotografie, zie hieronder.

Wil je eerst vrijblijvend kennismaken voordat je boekt? We nodigen je graag uit bij ons aan tafel. Dat kan in Assen of Wezep (net onder Zwolle). De verbinding met jou als klant vinden wij erg belangrijk. Alleen dan kunnen wij in vol vertrouwen ons werk doen.

Investering

We begrijpen dat een geboortereportage een investering is en niet voor iedereen haalbaar is. Maar de emotionele waarde van onze foto’s voor jou is niet in geld uit te drukken! Onze foto’s nemen je telkens weer mee terug naar de bijzondere momenten rondom de geboorte van je kindje. Prachtig, scherp en integer vastgelegd.

We vergelijken het altijd maar met het fotograferen van een bruiloft (wat qua kosten op hetzelfde neerkomt), waarbij we van tevoren weten wanneer we waar aanwezig moeten zijn en hoe laat we weer thuis zullen zijn. 😉 Als geboortefotograaf weet je gewoon nooit wanneer je moet werken en kun je je kinderen ook niet vertellen wanneer je precies weer thuis zult zijn.

Bij geboortefotografie staan we 24 uur per dag, 7 dagen per week op wacht, soms wel 4 weken lang. Ons volledige leven staat dan in het teken van jouw aanstaande bevalling. We plannen dan bijvoorbeeld geen leuke (verre) uitjes met onze gezinnen, ook moeten we rekening houden met andere fotoreportages die in jouw uitgerekende periode gepland staan, die misschien last-minute verzet moeten worden als jouw bevalling begint. Verder drinken we geen alcohol, moeten we altijd zorgen dat er voldoende brandstof in de auto zit, gaan onze cameratassen soms zelfs mee naar feestjes of naar het voetbalveld als we onze kids aan staan te moedigen langs de lijn.

Bij veel geboortes worden we ‘s nachts uit bed gebeld, en gemiddeld zijn we zo’n 6-8 uur op pad. Ons record staat op 34 uur; een thuisbevalling die stagneerde en uiteindelijk een ziekenhuisbevalling werd. (en nee: je betaalt bij ons een vast tarief, we rekenen geen toeslag voor langere bevallingen, want daar kun je nou eenmaal niets aan doen!) Nachten overslaan is ons dus niet vreemd. 😉

Ons tarief is ook tot stand gekomen door de jarenlange ervaring die we hebben opgedaan en door de professionaliteit die we hebben als mede-oprichters van de landelijke beroepsvereniging voor geboortefotografen, DuPho Geboorte. Wij werken altijd met de nieuwste en beste camera’s met een dubbel kaartslot (mocht er een geheugenkaartje stuk gaan, dan staan de foto’s altijd nog op het andere kaartje!), goede back-up camera’s, een fijn netwerk van collega’s om ons heen, goede verzekeringen en een fijn opvang netwerk om ons heen zodat we á la minute weg kunnen indien nodig.

Natuurlijk zullen er altijd geboortefotografen zijn die een lager tarief vragen; check dan alsjeblieft goed of bovenstaande zaken goed geregeld zijn. We horen helaas te vaak dat er ‘geboortefotografen’ zijn die bijvoorbeeld op het laatste moment toch niet komen opdagen en geen vervanging regelen.

Kortom: geboortefotografie is een ‘way of life’, het is niet voor iedere fotograaf weggelegd. Wij doen het in ieder geval met onwijs veel passie, plezier en professionaliteit!

Wanneer je voor ons kiest, dan gaan wij volop voor een fijne verbinding met jou als klant. Een verbinding voor het leven, nieuw leven!

Betaling

Bij een boeking van een geboortereportage ontvang je de opdrachtbevestiging en een factuur voor de reserveringsbetaling van €500. Na ontvangst van de reserveringsbetaling houden wij de uitgerekende datum voor je vrij in onze agenda. Het restantbedrag dient uiterlijk 5 weken voor je uitgerekende datum aan ons voldaan te zijn. Het is ook mogelijk om (zonder rente) in meerdere termijnen te betalen, vraag gerust naar de mogelijkheden. Wij staan pas voor je op wacht nadat het volledige bedrag is voldaan.

Na boeking krijg je toegang tot je persoonlijke online klantportaal, waarin alle benodigde documenten en communicatie staat. Super handig!

Vraag een donatie!

Je kunt ook donaties vragen aan je familie en vrienden als bijdrage aan de geboortereportage, in plaats van kraamcadeaus! Je ontvangt dan een link naar je persoonlijke pagina waar via PayPal of iDeal een bijdrage geleverd kan worden. Neem contact met ons op voor meer informatie.

P A K K E T T E N

 • Uitgebreid pakket
 • €2995
 • Persoonlijke kennismaking vooraf

  24/7 stand-by vanaf 38 weken zwangerschap

  Fijn contact via een speciale Whatsapp groep

  100% back-up garantie

  Fotografie vanaf ca. 5-6cm ontsluiting of opname keizersnede

  Fotografie tot 2 uur na de geboorte

  Ca. 150 foto’s bewerkt en in hoge resolutie

  30×30 cm album met 40 bladzijden, geschikt voor ongeveer 80 foto’s (t.w.v. € 595)

  Excl. reiskosten (€ 0,45 per gereden km door de dienstdoende fotograaf) en eventuele parkeerkosten.

 • Basis pakket
 • €2500
 • Persoonlijke kennismaking vooraf

  24/7 stand-by vanaf 38 weken zwangerschap

  Fijn contact via een speciale Whatsapp groep

  100% back-up garantie

  Fotografie vanaf ca. 5-6cm ontsluiting of opname keizersnede

  Fotografie tot 2 uur na de geboorte

  Ca. 150 foto’s bewerkt en in hoge resolutie

  20×20 cm album met 12 bladzijden, geschikt voor ongeveer 20 foto’s

  Excl. reiskosten (€ 0,45 per gereden km door de dienstdoende fotograaf) en eventuele parkeerkosten.

Tarief keizersnede

Voor (geplande of ongeplande) keizersnedes hanteren wij dezelfde tarieven als vaginale geboortes. Uit ervaring weten we namelijk dat het fotograferen van een keizersnede vaak ook net zo lang kan duren als een vaginale bevalling. Dit omdat je met een geplande keizersnede vaak langer moet wachten als er spoed gevallen tussendoor komen, of omdat het langer duurt voordat de mama weer terug is van de uitslaapkamer. Ook kan het gebeuren dat er een datum voor de geplande keizersnede staat gepland, maar onverhoopt je vliezen eerder breken waardoor wij alsnog alles op alles moeten zetten om er toch bij te kunnen zijn.

Extra opties

– Langer fotograferen na de geboorte – € 150 per extra uur
– Fotograferen/filmen ontmoeting gezinsleden op een ander moment* – € 395
(tarief alleen i.c.m. een geboortereportage, voor een losse reportage van de ontmoeting rekenen wij een hoger tarief)
– Fresh 48 reportage binnen 48 uur na de geboorte – € 495
– Luxe album in 30×30 cm met 40 blz.** – vanaf € 595
– Luxe album bewaarbox – vanaf € 145
– Grootouder album – vanaf € 95
– Foto’s voor geboortekaartje (binnen 24 uur geleverd) – € 150

* Excl. reiskosten (€ 0,45 per gereden km door de dienstdoende fotograaf) en eventuele parkeerkosten.
** Vele extra opties mogelijk tegen meerprijs zoals luxer omslagmateriaal, namen/geboortedatum op voorzijde, foto op voorzijde, luxe bewaarbox, extra bladzijden etc. Vraag naar de mogelijkheden!

C O N T A C T F O R M U L I E R

Wil je vrijblijvend onze uitgebreide brochure ontvangen en met ons kennismaken? Vul dan hieronder het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Heb je na 48 uur (op werkdagen) nog geen reactie van ons ontvangen? Check dan vooral even je spam box. Zit daar ook geen reactie van ons in, dan is er waarschijnlijk iets niet goed gegaan. Stuur dan gerust nogmaals een informatieaanvraag of neem contact met ons op via PB op Facebook of Instagram!

error: Alert: Content is protected !!