Back to Top

Geboorte David | Geboortefotograaf Gelderland

Geboorte David | Geboortefotograaf Gelderland

– Reactie ouders –
“De geboortefotograaf was er de hele bevalling bij en geen moment heb ik haar aanwezigheid als extra ballast ervaren. Wat ik niet van te voren had kunnen bedenken is hoe de foto’s van mijn bevalling mij geholpen hebben in het voelen van trots over deze prestatie. Een ander gevoel dan dat ik had zonder het zien van de foto’s. Ze heeft prachtig het hele palet aan emoties weten vast te leggen, van lach tot traan. Vooral de liefde tussen mij en mijn partner is heel mooi vastgelegd. Heel helpend in het verwerken van de impact van de bevalling en natuurlijk een heel mooi naslagwerk voor onze zoon.”

[de getoonde foto’s zijn uiteraard geplaatst met toestemming van de ouders]

Geboortefotograaf Gelderland | Wanneer een lang gekoesterde wens eindelijk in vervulling gaat…

Op woensdag 29 november 2017 werden Pauline en Leslie trotse ouders van hun zoon David! Het was een intense bevalling in alle opzichten. Thuis begonnen in bad, en uiteindelijk kwam David in het ziekenhuis ter wereld. Een prachtig mannetje!

Lieve Pauline en Leslie, wat een eer dat we deze bijzondere reis voor jullie vast hebben mogen leggen! Zowel de zwangerschap, de geboorte als de babyreportage enkele weken na de geboorte. Jullie liefde en steun voor elkaar spat van de beelden af. Geniet met een grote G van jullie mooie mannetje!!

 


Reactie ouders:

“Een geboortefotograaf opperde vriendlief. Of ik daar nou op zat te wachten? Nog iemand die je hele hebben en houden urenlang kan bestuderen. Maar ja dit zou mijn grootste prestatie ooit worden dus wel leuk om daar mooie foto’s van te hebben. De gedachte dat vriendlief tijdens de bevalling op zou gaan in het maken van foto’s en niet dan beschikbaar was om er volledig voor mij te zijn vond ik ook geen aantrekkelijk idee. En ook jammer als hij er zelf niet op zou staan. 

Oké, we zouden haar uitnodigen om kennis te maken en als ik het dan niks zou vinden dan konden we er van afzien. Tijdens de kennismaking was er een klik en ze inventariseerde professioneel onze verwachtingen. Hoera, ik zag het zitten met haar! We hebben zelfs de opdracht uitgebreid met een fotoshoot van mijn mooie bolle buik op een door ons gekozen locatie en een newbornshoot vier weken na de geboorte van onze zoon.

Ze was er de hele bevalling bij en geen moment heb ik haar aanwezigheid als extra ballast ervaren. Wat ik niet van te voren had kunnen bedenken is hoe de foto’s van mijn bevalling mij geholpen hebben in het voelen van trots over deze prestatie. Een ander gevoel dan dat ik had zonder het zien van de foto’s. Ze heeft prachtig het hele palet aan emoties weten vast te leggen, van lach tot traan. Vooral de liefde tussen mij en mijn partner zijn heel mooi vastgelegd. Heel helpend in het verwerken van de impact van de bevalling en natuurlijk een heel mooi naslagwerk voor onze zoon.”

Leave a reply

error: Alert: Content is protected !!