Back to Top

Ervaringen van andere ouders

Twijfels over het inhuren van een geboortefotograaf?

We horen vaak dat ouders (vaak vaders) het niet zo’n fijn idee vinden als er een onbekende bij de bevalling aanwezig is. Wij kunnen dit direct ontkrachten: vooraf bouwen wij al een fijne band met jullie op door het contact dat we hebben, dan zijn we geen onbekenden meer. Bovendien kennen jullie ook niet altijd alle zorgverleners die voor, tijdens en na de bevalling bij jullie aanwezig zullen zijn.

Hieronder kun je enkele fijne ervaringen van andere ouders lezen. Tientallen ouders gingen jullie al voor en kunnen allemaal één ding beamen: je zult niet in de gaten hebben dat we er zijn, maar je zult de foto’s van onschatbare waarde vinden!

“We zijn sprakeloos! Wat hebben jullie prachtige foto’s gemaakt. We hebben allebei de tranen in onze ogen staan, wat enorm bijzonder om dit terug te zien en wat is het geweldig in beeld gebracht!”

– Nadieh & Henk, ouders van Jelle

“Wat moet je doen wanneer je echt geen woorden hebt om te omschrijven hoe ongelooflijk waardevol dit is! We zijn echt zo blij met deze reportage! Echt fantastisch! Iedereen die een door jullie gemaakte reportage heeft mag daar meer dan trots op zijn!”

– Cynthia & Ralph, ouders van Melanie

“Ik hou het niet droog bij het zien van de foto’s. ♡ Geen woorden voor, wauw!!!”

– Lotte & Wouter, ouders van Jurre

“Wat hebben jullie prachtige foto’s gemaakt! We hadden vandaag pas de moed om ze terug te kijken. En jullie hadden gelijk….. De tissues waren inderdaad geen overbodige luxe. Wat kunnen jullie dit toch goed. Er zitten zulke sterke composities tussen en wat we heel mooi vinden is dat het harde werken en de emoties zo goed is vastgelegd.”

– Pauline & Leslie, ouders van David

“De reportage is schitterend geworden! Wij hebben er geen moment spijt van gehad en kunnen het alleen maar aanbevelen! Twijfel je nog? Gewoon DOEN!!”

– Sylvana & Tim, ouders van Cas

“Ik wilde zo graag de emoties rondom de bevalling vast laten leggen en dat is geweldig gedaan. Ik heb prachtige foto’s van alle fases van de bevalling, tot en met de eerste ontmoeting met onze zoon. Zo ontzettend waardevol, deze tastbare herinnering!”

– Martine, mama van Silvan

“Wij zijn erg blij met het resultaat! Zo kan ik het ook herbeleven en is het ook iets moois voor onze dochter als zij later groot is. Bedankt voor deze herinnering!”

– Seyanda & Pieter

“Wat zijn wij blij met de foto’s!!! Wij hebben net allebei zitten huilen tijdens het kijken!! Wat fijn om zo een tastbare herinnering te hebben én wat zijn je foto’s mooi!!!”

– Kirsten & Martijn, ouders van Matthias

Laat ook je waardering achter!

Hebben wij voor jou ook een prachtige (geboorte)reportage mogen verzorgen en vind je het leuk om een fijne waardering achter te laten? Mail ons dan op info@nieuwleven-geboortefotografie.nl of laat een recensie achter op Facebook of Google! (typ NIEUW LEVEN Geboortefotografie, er opent een resultatenvenster en dan kun je rechts een review schrijven!)

error: Alert: Content is protected !!