Back to Top

Fotoreportages

Naast geboortereportages verzorgen wij ook andere fotoreportages rondom de komst van een nieuw leven! In onderling overleg (afhankelijk van de reisafstand en wie er dienst heeft) bepalen we wie de reportage(s) gaat verzorgen.

M I N I S H O O T

Vanaf €125

Een leuke minishoot op een leuke buitenlocatie of bij je thuis van max. 30 minuten met je geliefde, gezin, kind(eren), vriendin(nen), (groot)ouder(s), collega’s of met wie je ook maar wilt!

Z W A N G E R

Vanaf €175

Je groeiende buik op een fijne ontspannen manier vastgelegd! Op een mooie buitenlocatie in overleg, of gewoon bij je thuis, eventueel in een boudoir setting. Uiteraard zijn oudere broer(s)/zus(sen) ook welkom!

B A B Y

Vanaf €195

Een babyreportage binnen 4 weken na de geboorte. Je kunt kiezen uit een wat meer geposeerde reportage of een documentaire reportage waarbij we jullie dagelijkse ritme volgen en alle mooie momenten vastleggen!

G E Z I N

Vanaf €175

Een ontspannen fotoreportage van jullie gezin, op een buitenlocatie naar keuze of gewoon heerlijk bij jullie thuis of in de tuin. Een uitgebreide reportage met mooie foto’s van jullie samen waarbij plezier centraal staat!

error: Alert: Content is protected !!