Back to Top

Fotoreportages

Naast geboortereportages verzorgen wij ook andere fotoreportages rondom de komst van een nieuw leven! Als je 3 of meer fotoreportages boekt, krijg je van ons ook nog eens een leuk cadeau. In onderling overleg (afhankelijk van de reisafstand en wie er dienst heeft) bepalen we wie de reportage(s) gaat verzorgen.

M I N I S H O O T

Vanaf €125

Een leuke minishoot op een leuke buitenlocatie of bij je thuis van max. 30 minuten met je geliefde, gezin, kind(eren), vriendin(nen), (groot)ouder(s), collega’s of met wie je ook maar wilt!

Z W A N G E R

Vanaf €275

Je groeiende buik op een fijne ontspannen manier vastgelegd! Op een mooie buitenlocatie in overleg, of gewoon bij je thuis, eventueel in een boudoir setting. Uiteraard zijn oudere broer(s)/zus(sen) ook welkom!

B A B Y

Vanaf €395

Een fijne baby fotoreportage binnen 4 weken na de geboorte. Gewoon heerlijk bij jullie thuis, waarbij we jullie dagelijkse ritme volgen en alle mooie momenten vastleggen die je wilt koesteren!

G E Z I N

Vanaf €275

Een ontspannen fotoreportage van jullie gezin, op een buitenlocatie naar keuze of gewoon heerlijk bij jullie thuis. Geen geposeerd gedoe, maar het vastleggen van jullie leven zoals het op dat moment is!

error: Alert: Content is protected !!