Back to Top

Verjaardagsreportage

Wil je toffe foto’s van je kindje rondom zijn/haar verjaardag? Boek dan een speciale verjaardagsshoot! Zo’n shoot duurt ongeveer 45 minuten en vindt plaats op een leuke buitenlocatie of gewoon bij je thuis. Het leuke is dat je dit elk jaar weer kunt boeken, en dat je zo je kindje kunt zien opgroeien aan de hand van mooie foto’s.

We zoeken samen naar een fijne locatie. Dat kan buiten zijn in een prachtig stukje natuur (denk aan de heide, hoog rietgras, een mooi boslaantje) maar dat kan ook zeker gewoon bij je thuis. Uiteraard zijn eventuele oudere kinderen en je partner ook welkom om op de foto te gaan.

Tegen meerprijs is een cakesmash ook mogelijk. De kosten van de cake en eventuele accessoires zijn dan voor je eigen rekening.

Een verjaardagsreportage duurt maximaal 45 minuten.

Je ontvangt binnen 2 weken na de shoot een link naar je persoonlijke online gallery van waaruit je de foto’s kunt bekijken en 10 foto’s mag uitkiezen die je dan in hoge resolutie ontvangt. Uiteraard is het mogelijk om meer foto’s bij te bestellen. Ook bieden we mooie fotoproducten aan, zowel voor op tafel (albums) als aan de wand.

We vertellen je graag meer over de mogelijkheden!

Kosten

€ 175

Inbegrepen:

  • max. 45 minuten fotografie
  • selectie & zorgvuldige nabewerking
  • persoonlijke beveiligde online gallery met foto’s
  • 3 foto’s naar keuze in hoge resolutie als download*

Exclusief reiskosten á €0,35 per gereden km door de dienstdoende fotograaf.

*Meer foto’s zijn uiteraard af te nemen tegen meerprijs

Extra fotobestanden

Indien je meer foto’s wilt bestellen dan het aantal dat bij de boeking is inbegrepen, dan hanteren wij daarvoor de volgende tarieven:
€ 15 – 1 extra foto
€ 75 – 5 extra foto’s
€ 135 – 10 extra foto’s
€ 270 – 20 extra foto’s
€ 400 – 30 extra foto’s
€ 495 – alle foto’s

Fotoproducten

Het is zonde om de foto’s alleen maar op je computer te laten staan. Wij leveren daarom meerdere toffe fotoproducten zoals mooie (mini)albums en wanddecoratie. Vraag naar de mogelijkheden!

error: Alert: Content is protected !!