Back to Top

Minishoots

Wil je toffe foto’s van je kinderen, je zwangere buik, je gezinnetje of misschien wel gewoon supergezellig met een groepje vriendinnen? Maar heb je weinig tijd of weinig budget? Boek dan een minishoot! Wij organiseren een paar keer per jaar speciale minishoot dagen in Assen en Wezep op een hele mooie locatie. Volg ons op onze social media kanalen of de website om op de hoogte te blijven van nieuwe data.

DATA MINISHOOTS

ASSEN

Momenteel hebben we nog geen nieuwe datum voor de eerstvolgende minishoot dag in Assen. Houd deze pagina of onze social media kanalen goed in de gaten!

NB: Het is helaas niet mogelijk om een losse minishoot te boeken, dit kan alleen op de speciaal daarvoor georganiseerde minishoot dagen.

WEZEP

Momenteel hebben we nog geen nieuwe datum voor de eerstvolgende minishoot dag in Wezep. Houd deze pagina of onze social media kanalen goed in de gaten!

NB: Het is helaas niet mogelijk om een losse minishoot te boeken, dit kan alleen op de speciaal daarvoor georganiseerde minishoot dagen.

KOSTEN MINISHOOT

€ 95

Inclusief:

– ca. 20-30 minuten fotografie op een door ons bepaalde locatie
– selectie & zorgvuldige nabewerking
– persoonlijke beveiligde gallery met foto’s
– 3 foto’s naar keuze in highres als download*

*Meer foto’s zijn uiteraard af te nemen tegen meerprijs

Extra fotobestanden

Indien je meer foto’s wilt bestellen dan het aantal dat bij de boeking is inbegrepen, dan hanteren wij daarvoor de volgende tarieven:
€ 15 – 1 extra foto
€ 70 – 5 extra foto’s
€ 130 – 10 extra foto’s
€ 240 – 20 extra foto’s
€ 330 – 30 extra foto’s

Wil je alle foto’s in hoge resolutie ontvangen? Ook dat kan! We maken graag een tarief op maat voor jullie.

Fotoproducten

Het is zonde om de foto’s alleen maar op je computer te laten staan. Wij leveren daarom meerdere toffe fotoproducten zoals mooie (mini)albums en wanddecoratie. Vraag naar de mogelijkheden!

BOEK NU JE MINISHOOT!

error: Alert: Content is protected !!