Back to Top

Gezinsreportage

We maken graag een toffe fotoreportage van jullie gezin. Of je nu kleine of grote kinderen hebt, zulke foto’s zijn zo waardevol! Dat kan op een mooie buitenlocatie of gewoon heerlijk bij jullie thuis. We leggen jullie graag zo authentiek mogelijk vast, zonder teveel geposeerd gedoe. Laat je kind(eren) maar lekker spelen, ravotten en knuffelen.

We hebben twee soorten gezinsreportages: een gewone reportage en een Day in the Life reportage. Hieronder kun je de verschillende mogelijkheden lezen.

Je ontvangt binnen 2 weken na de shoot een link naar je persoonlijke online gallery van waaruit je de foto’s kunt bekijken en het afgesproken aantal foto’s mag uitkiezen die je dan in hoge resolutie ontvangt. Uiteraard is het mogelijk om meer foto’s bij te bestellen. Ook bieden we mooie fotoproducten aan, zowel voor op tafel (albums) als aan de wand.

We vertellen je graag meer over de mogelijkheden!

Kosten

Gezinsreportage

€ 175

We maken op een ontspannen en speelse manier een fijne serie foto’s van jullie gezin op een mooie buitenlocatie. Uiteraard horen daar mooie portretfoto’s bij, zowel van jullie samen als bijvoorbeeld van de kinderen apart. We vinden het belangrijk dat de kinderen zichzelf mogen zijn; laat ze maar lekker spelen, ravotten en plezier maken.

Deze reportage is geschikt als je bijvoorbeeld mooie gezinsfoto’s voor aan de muur wilt, of cadeau wilt doen aan grootouders of je eigen partner natuurlijk.

Inclusief:

– max. 1,5 uur fotografie op locatie
– selectie & zorgvuldige nabewerking
– persoonlijke beveiligde gallery met foto’s
– 6 foto’s naar keuze in hoge resolutie als download*

Exclusief reiskosten á €0,35 per gereden km door de dienstdoende fotograaf.

*Meer foto’s zijn uiteraard af te nemen tegen meerprijs

Extra fotobestanden

Indien je meer foto’s wilt bestellen dan het aantal dat bij de boeking is inbegrepen, dan hanteren wij daarvoor de volgende tarieven:
€ 15 – 1 extra foto
€ 70 – 5 extra foto’s
€ 130 – 10 extra foto’s
€ 240 – 20 extra foto’s
€ 330 – 30 extra foto’s

Wil je alle foto’s in hoge resolutie ontvangen? Ook dat kan! We maken graag een tarief op maat voor jullie.

Fotoproducten

Het is zonde om de foto’s alleen maar op je computer te laten staan. Wij leveren daarom meerdere toffe fotoproducten zoals mooie (mini)albums en wanddecoratie. Vraag naar de mogelijkheden!

error: Alert: Content is protected !!