Back to Top

Geboortefilm

“Pure liefdevolle beelden die je ontroeren, die je voor altijd verbinden met deze bijzondere periode en hoe jij je toen voelde, die je mee terug nemen naar dat moment.”

Een waanzinnig mooie HD geboortefilm van de geboorte van je kindje!

Naast prachtige en waardevolle foto’s maken wij standaard een waanzinnig mooie HD geboortefilm voor jullie! Tussen het fotograferen door nemen we video’s op in alle fases van de bevalling; tijdens het opvangen van je weeën, tijdens de geboorte zelf (mits toegestaan door het medisch personeel), vlak na de geboorte, tijdens de controles, eerste voeding, aankleden en al die andere momenten die zó de moeite waard zijn.

Net als de foto’s zijn dit beelden vol liefde en emotie die je ontroeren, zodat je altijd weer terug kunt naar dat moment, dat gevoel. En het toffe van een geboortefilm is dat je ook geluid erbij hebt; het eerst huiltje van je kindje, de reacties van je eventuele oudere kinderen als ze hun broertje of zusje voor het eerst zien…

Hoe zag je kindje eruit?

Je vergeet kleine dingen vaak zo snel. Op welke manier heeft je partner je gesteund? Hoe reageerde je zelf toen je kindje geboren werd? Hoe zag je kindje eruit vlak na de geboorte en 3 uur later? Had je kindje veel huidsmeer? Hoe reageerde je partner op de geboorte?

Weet je nog wat je eventuele oudere kinderen zeiden of deden toen ze hun broertje/zusje voor het eerst zagen? En bij een moeilijke start bij de geboorte ben je er vaak niet bij als je kindje bij je wordt weggehaald; wat is er in die minuten gebeurd?

Met het complete geboorteverhaal in beeld en geluid kan je telkens weer terug naar die precieze momenten, want wij leggen alles voor je vast. En je partner kan er daardoor volledig voor jou zijn. Wij werken op de achtergrond, maar zijn natuurlijk altijd in voor een gezellig gesprekje met een beetje humor zolang het nog kan. Wij voelen haarfijn aan wat jouw behoeftes zijn op welk moment dan ook.

T A R I E V E N

Wil jij ook vol ontroering het geboorteverhaal van je kindje telkens opnieuw kunnen herbeleven?

We hebben twee mooie pakketten samengesteld. Bij elk pakket is een prachtige geboortefilm inbegrepen. Wij maken gedurende de uren dat we bij je zijn, ook ontroerende videobeelden die we monteren tot een fantastische HD film.

Wil je eerst vrijblijvend kennismaken voordat je boekt? We nodigen je graag uit bij ons aan tafel. Dat kan in Assen of Wezep (net onder Zwolle). De verbinding met jou als klant vinden wij erg belangrijk. Alleen dan kunnen wij in vol vertrouwen ons werk doen.

Betaling in termijnen

Een geboortereportage kan ook in meerdere termijnen voldaan worden. Hiervoor rekenen wij 1% administratiekosten over het totaalbedrag. Zo kun je in een aantal maanden tijd, in aanloop naar je uitgerekende datum, het bedrag voldoen.

Vraag een donatie

Je kunt ook donaties vragen aan je familie en vrienden als bijdrage aan de geboortereportage, in plaats van kraamcadeaus. Je ontvangt dan een link naar je persoonlijke pagina waar via PayPal of iDeal een bijdrage geleverd kan worden. Neem contact met ons op voor meer informatie.

P A K K E T T E N

€ –

Wij werken niet met een basis pakket. Wij staan voor hoge kwaliteit, bij ons krijg je altijd meer.

€ 1295

– een persoonlijke kennismaking vooraf
– 24/7 stand-by vanaf 37 weken zwangerschap
– fijn contact via een speciale WhatsApp groep
– 100% back-up garantie
– fotografie vanaf ca. 5-6 cm ontsluiting
– fotografie tot 2 uur na de geboorte
– linnen album 15×15 cm met 12 blz.
– ca. 150 zorgvuldig bewerkte foto’s op USB
– een prachtige geboortefilm in HD kwaliteit
– reiskosten

* Indien jullie in meerdere termijnen willen betalen, dan worden er 1% administratiekosten extra gerekend.

€ 1995

– een persoonlijke kennismaking vooraf
– 24/7 stand-by vanaf 37 weken zwangerschap
– fijn contact via een speciale WhatsApp groep
– 100% back-up garantie
– fotografie vanaf ca. 5-6 cm ontsluiting
– fotografie tot 3 uur na de geboorte
– luxe album 30×30 cm met 40 blz. + bewaarbox
– ca. 200 zorgvuldig bewerkte foto’s op USB
– een prachtige geboortefilm in HD kwaliteit
– reiskosten

* Indien jullie in meerdere termijnen willen betalen, dan worden er 1% administratiekosten extra gerekend.

C O N T A C T F O R M U L I E R

Wil je vrijblijvend onze uitgebreide brochure ontvangen en met ons kennismaken? Vul dan hieronder het contactformulier in.

In welke fotoreportage(s) heb je interesse?

Wil je direct een boeking doen of wil je eerst vrijblijvend informatie/kennismaken?
Ik ben enthousiast en wil graag direct een boeking doen!Ik ben enthousiast maar wil eerst graag even kennismakenIk ben enthousiast maar wil eerst graag wat meer informatieIk wil graag vrijblijvend meer informatie ontvangen

Hoe wil je contact met ons hebben?

 

error: Alert: Content is protected !!