Back to Top

Geboortefilm

“Pure liefdevolle beelden die je ontroeren, die je voor altijd verbinden met deze bijzondere periode en hoe jij je toen voelde, die je mee terug nemen naar dat moment.”

Een waanzinnig mooie HD geboortefilm van de geboorte van je kindje!

Naast prachtige en waardevolle foto’s kunnen wij ook een waanzinnig mooie HD geboortefilm voor jullie maken! Tussen het fotograferen door nemen we korte video’s op in alle fases van de bevalling; tijdens het opvangen van je weeën, tijdens de geboorte zelf (mits toegestaan door het medisch personeel), vlak na de geboorte (bijv. het eerste huiltje van je baby), tijdens de controles, eerste voeding, aankleden en al die andere momenten die zó de moeite waard zijn. De beelden monteren we dan tot één geheel met een fijn muziekje eronder.

Net als de foto’s zijn dit beelden vol liefde en emotie die je ontroeren, zodat je altijd weer terug kunt naar dat moment, dat gevoel. En het toffe van een geboortefilm is dat je ook geluid erbij hebt; het eerst huiltje van je kindje, de reacties van je eventuele oudere kinderen als ze hun broertje of zusje voor het eerst zien…

Hoe zag je kindje eruit?

Je vergeet kleine dingen vaak zo snel. Op welke manier heeft je partner je gesteund? Hoe reageerde je zelf toen je kindje geboren werd? Hoe zag je kindje eruit vlak na de geboorte en 3 uur later? Had je kindje veel huidsmeer? Hoe reageerde je partner op de geboorte?

Weet je nog wat je eventuele oudere kinderen zeiden of deden toen ze hun broertje/zusje voor het eerst zagen? En bij een moeilijke start bij de geboorte ben je er vaak niet bij als je kindje bij je wordt weggehaald; wat is er in die minuten gebeurd?

Met het complete geboorteverhaal in beeld en geluid kan je telkens weer terug naar die precieze momenten, want wij leggen alles voor je vast. En je partner kan er daardoor volledig voor jou zijn. Wij werken op de achtergrond, maar zijn natuurlijk altijd in voor een gezellig gesprekje met een beetje humor zolang het nog kan. Wij voelen haarfijn aan wat jouw behoeftes zijn op welk moment dan ook.

T A R I E V E NAccounts

Free Trial

Projects

SSL

Storage

Geboortefilm

€ 595

Prachtige geboortefilm met de mooiste momenten voor, tijdens en na de geboorte

Professionele montage met gelicenseerde muziek

Ca. 5-10 minuten film

Gecensureerde versie (zonder expliciete beelden) mogelijk als tweede film tegen bijbetaling van € 100

Beschikbaar als download

C O N T A C T F O R M U L I E R

Wil je vrijblijvend onze uitgebreide brochure ontvangen en met ons kennismaken? Vul dan hieronder het contactformulier in.

error: Alert: Content is protected !!