Back to Top

Black Friday

Vrijdag 29 november is het Black Friday! Black Friday is overgewaaid vanuit Amerika. Het is de vrijdag na Thanksgiving waarbij mensen massaal online en in winkels shoppen met hoge kortingen. Ook in Nederland doen de laatste jaren heel veel winkels en bedrijven hier aan mee. En wij kunnen dan natuurlijk niet achterblijven!

Boek uiterlijk 6 december een fotoreportage naar keuze bij ons en kies uit 3 toffe cadeaus!

Voorwaarden:
– Deze actie is geldig op ALLE soorten fotoreportages (zwangerschap, geboorte, newborn, gezin).
– Je plaatst uiterlijk 6 december 2019 een definitieve boeking voor een fotoreportage naar keuze.

– De betaling dient dan uiterlijk 10 december te zijn voldaan. Je ontvangt hiervoor een factuur met een betaallink.
– Het gekozen cadeau is niet inwisselbaar tegen contant geld of korting op iets anders.
– Het gekozen cadeau mag gebruikt worden in combinatie met andere (beurs)acties.
– De minishoot vindt plaats in (de directe omgeving van) Wezep of Assen. Bij de minishoot zijn 3 digitale bestanden naar keuze inbegrepen, deze mag je zelf kiezen uit een online gallery. Meer foto’s zijn uiteraard af te nemen tegen meerprijs. Wil je de minishoot op een locatie buiten Wezep of Assen doen, dan rekenen we reiskosten (een starttarief van €25 plus €0,35 per gereden km).
– Het album betreft een 20×20 cm album met 12 bladzijden en een linnen omslag in een kleur naar keuze. Eventuele extra opties zoals naam/geboortedatum op de voorzijde, extra bladzijden of een echt lederen omslag zijn mogelijk tegen meerprijs.
– De €125 korting op een 2e fotoreportage geldt alleen als die ook direct geboekt en betaald wordt.

ENTHOUSIAST?!

Vraag dan vrijblijvend informatie aan of plaats direct een boeking en geef het cadeau van je keuze hieronder aan. We sturen je dan binnen 24 uur alle informatie. Heb je geen reactie van ons ontvangen, check dan vooral ook even je spam folder. Of stuur ons een e-mail op info@nieuwleven-geboortefotografie.nl!

error: Alert: Content is protected !!