Back to Top

Baby

Je kindje is geboren! De kraamtijd is een bijzondere en intensieve tijd voor zowel moeder als kind. Misschien wil je niet de geboorte gefotografeerd hebben, maar wil je wel de vroege babytijd vast laten leggen door een fotograaf. In dat geval is een babyreportage ideaal.

Pure en liefdevolle momenten

Als je kindje 2-3 weken oud is komen we graag bij jullie thuis voor een babyreportage. We gaan volledig mee in het ritme van jullie dag en regisseren niets. Pure en liefdevolle momenten worden zo vastgelegd zonder dat je kindje er last van heeft. We plannen een babyreportage altijd graag rondom een verzorgingsmoment, bijvoorbeeld een badje en een voeding. Zo krijg je prachtige foto’s uit een doorsnee dag met je pasgeboren baby.

Een babyreportage duurt meestal 2-3 uur. Na afloop gaan wij voor je aan de slag en ontvang je een inlogcode naar je persoonlijke gallery van waaruit je 30 foto’s uit mag kiezen die je in hoge resolutie ontvangt. Natuurlijk kun je ook meer foto’s afnemen tegen meerprijs. Er zit ook een minialbum bij.

Kosten

€ 375

Inclusief:

– ca. 2-3 uur fotografie
– selectie & zorgvuldige nabewerking
– persoonlijke beveiligde gallery met foto’s
– 30 foto’s naar keuze in highres als download*
– minialbum 15×15 cm met 8 blz.

*Meer foto’s zijn uiteraard af te nemen tegen meerprijs

error: Alert: Content is protected !!